AMES d.o.o.
 
AMES
Okoljski merilni sistemi
 

Novice

Čebelarski sejem - API 2019

četrtek, 14. 03. 2019

Spoštovani,

obveščamo Vas, da nas na 42. dnevih slovenskega čebelarstva, ki bodo na celjskem sejmu 16. in 17. marca 2019, lahko obiščete v hali D.

Veseli bomo vašega obiska, ki ga lahko izkoristite za predstavitev najboljše čebelarske tehtnice na trgu TCM13A in aplikacije ecebelar.si.
 

AMES skupaj s podjetji Aerosol d.o.o. in Analitica d.o.o. uspel na javnem razpisu

Ponedeljek, 31. 12. 2018

 

»Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Predvidena višina subvencije je 441.000 EUR.« 
www.eu-skladi.si

Skupaj s konzorcijskimi partnerji Aerosol d.o.o. in Analitica d.o.o. smo uspešno kandidirali na javnem razpisu "RRI V VERIGAH VREDNOSTI". Prijavljeni projekt "Pametni semafor črnega ogljika" nam bo omogočil še intenzivnejše delo na področju raziskav in razvoja.

Namen projekta "Pametni semafor črnega ogljika", je pametno usmerjanje mestnega prometa z namenom zmanjševanja obremenjenosti prebivalcev s črnim ogljikom.

Glavni rezultat projekta bo unikaten produkt, ki bo vključeval merilnike črnega ogljika in meteorološke merilnike, ki bodo oskrbovali programsko opremo v oblaku s podrobnimi podatki o stanju črnega ogljika in mikometeorološkimi podatki na različnih lokacijah v mestu. Programska oprema v oblaku, pa bo načrtovalcem in upravljalcem mestno-prometne infrastrukture omogočala:

  • sprotni pregled trenutnega stanja,
  • ocenjevanje učinkovitosti,
  • on-line prilagajanje ukrepov na podlagi napovedovanja preseženih koncentracij črnega ogljika (BC) v zraku na posameznih delih mesta.  


»Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Predvidena višina subvencije je 441.000 EUR.« 

www.eu-skladi.si

 

Prosimo, preberite naše posodobljene pravilnike o zasebnosti

četrtek, 24. 05. 2018

Pozdravljeni!
 
Kot najbrž veste jutri, 25. maja 2018, stopi v veljavo splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR).

V skladu z uredbo Vas moramo obvestiti katere osebne podatke vsebuje naš sistem za odnose s strankami in kako se ti podatku uporabljajo.

Po nakupu kateregakoli našega izdelka ali po prijavi na katerokoli našo storitev ali seminar se shranijo sledeči podatki: ime, priimek, naslov elektronske pošte, telefonska/mobilna številka, ulica in hišna številka.


AMES d.o.o. spoštuje Vašo pravico do zasebnosti, zato bomo Vaše podatke uporabljali samo za potrebe informiranja o prihajajočih dogodkih, brezplačnih delavnicah in novih produktih/storitvah.
Več podrobnosti je dostopnih v našem posodobljenem pravilniku o zasebnosti.

Če imate kakršnakoli vprašanja v zvezi z vašimi osebnimi podatki nas lahko vprašate po e-pošti info@ames.si.

Vaša ekipa,
Ames

Več prispevkov