AMES d.o.o.
 
AMES
Okoljski merilni sistemi
 

Novice

Postavili smo sistem za merjenje kakovosti zraka

četrtek, 02. 07. 2020

Na čudovit pomladanski dan, v čudoviti prebujajoči naravi smo s sodelavci postavili merilnik kakovosti zraka, ki bo meril parametre, kot so NOx, NO2, SO2 in PM10 ter PM2.5. Merilnik bo služil za nadzor kakovosti zraka v okolici ter uporabnika obveščal o morebitnih odstopanjih.

Obvestilo za čebelarje

Petek, 17. 04. 2020

Spoštovane čebelarke in čebelarji,

začetek sezone za čebelarje se hitro bliža oziroma se je nekje že začel, vas bi radi spomnili, da si lahko pri nadzoru oddaljenih čebelnjakov pomagate z našo čebelarsko tehtnico https://ecebelar.si/sl/scale.

V vedenju, da želite vašim čebelam le najboljše, naj vas spomnimo, da je naša čebelarska tehtnica še posebaj prijazna do čebel kajti prenos podatkov o stanju v čebelnjaku se sproži enkrat na dan s čimer zares minimalno vplivamo na same čebele, ki so v bližini GSM modema, ki ob svojem delovanju oddaja/sprejema radijske valove.

Poleg tega, pa lahko na tehtnico, potem ko ste jo postavili pod panj, enostavno pozabite, saj bo vgrajena baterija za najmanj 36 mesecev poskrbela za nemoteno delovanje v vseh vremenskih razmera vse dni v tednu.

Na svoj telefon boste vsak dan prejeli podatke o masi panja, prirastku, temperature in vlagi. Vse to bo izmerjeno z natančnimi in zanesljivimi senzorj ter elektroniko, ki je plod 30 let izkušenj na področju razvoja merilnih sistemov in naprav.

V kolikor bi potrebovali tehtnico takoj, jih imamo še nekaj na zalogi, zato nas prosim čimprej kontaktirajte in zahtevajte ponudbo.

p.s.: za vse ki boste oddali naročilo do konca tega meseca, smo pripravili tudi darila.

 

Pomembno obvestilo glede zagotavljanja storitev in poslovanja v času spremenjenih razmer

Torek, 24. 03. 2020
Spoštovani poslovni partner, 
 
V luči nujnih ukrepov za zajezitev koronavirusa v Sloveniji je podjetje AMES uvedlo takojšnje previdnostne ukrepe z namenom ohranitve zdravja svojih kupcev in svojih zaposlenih. 
 
Sedež podjetja je do nadaljnjega zaprt. Kljub temu je naše ekipa zmožna zagotavljati vso podporo. Na nas se lahko obrnete na naslednje načine: 
 
inženirji – so na voljo na številki mobilnega telefona ali po e-pošti,
centri za pomoč strankam – info@ames.si
za ponudbe – info@ames.si
 
Vsa poslovna potovanja in sestanki so odpovedani. 
 
Naša telefonska podpora je dejavna, vendar lahko pričakujete časovne zamike. 
 
Prosimo, da naročila pošiljate prek spleta ali po e-pošti. Vsa naročila bodo obdelana in dobavljena v dogovorjenih rokih. 
 
Z namenom izogibanja kakršnih koli negativnih vplivov na dobavo nadaljujemo izpolnjevanje obljube tesnega sodelovanja z našimi dobavitelji. Še naprej spremljamo razvoj izrednih razmer po svetu ter na ravni posameznih držav. Redno vas bomo obveščali o morebitnih spremembah. 
 
Hvala za razumevanje. 
 
Lep pozdrav, 
 
Borut Šuštar 
direktor
 
 

Več prispevkov